Skip to main content

DODO'S Kitchen

a DUNA GARDEN HOTEL megújult A’ la carte étterme

Elegáns, Duna-parti éttermünk a hagyományos, magyar ételek és nemzetközi konyha egyedi, saját, markáns stílusú megjelenítését tűzte zászlajára. Séfünk álmának elengedhetetlen tartozékai, a  modern technológiák használata egyszerűbb formában, valamint látványosan tálalt ételek, a harmonikus és otthonos ízek és nem utolsó sorban a jó ár-érték arány.

Konyhánk kötelező elemei közé tartozik a nagyon jó minőségű alapanyagok használata. Együttműködésben hazai termelőkkel nagy hangsúlyt fektetünk a frissességre, vegyszermentességre.
Filozófiánk: Jó alapanyagokból, frissen, sallangmentesen.

Konyhánkban hagyományos üstben fő a házi barack és szilva lekvár, konyhakertünkben fűszernövények nőnek.

Dunára néző a’ la carte éttermünkben a szekszárdi Bodri pincészet és a mátrai Dubicz borászat teljes szortimentje megtalálható, igazi csemegeként szolgálva a bort értő és szerető közönségnek.

Tovább az étterem weboldalára: 
www.dodoskitchen.hu

Ízletes brunch

Csodálatos környezetben várjuk reggelizni vagy bruncholni kívánó vendégeinket, minden nap 6:45-12:00-ig. A reggeli a nap legfontosabb része, így mi finom ételekkel, italokkal és széles pezsgőválasztékkal készülünk a hozzánk látogatóknak. Családi, baráti vagy akár üzleti alkalmakra 10 fős különtermünk is rendelkezésre áll, kivetítővel. Rendelje meg előre reggeli menüjét és nyűgözze le brunch partnerét! Foglaljon online vagy a
 +36 30 160 7103 telefonszámon!

Reggeli étlap

Válogasson reggeli ételeink között!

Étlap

Válogasson ételeink között!

Itallap

Válogasson ital ajánlataink között!

Koktéllap

Válogasson koktéljaink között!

Foglaljon asztalt pár kattintással!