A Ráckevei-Soroksári Duna-ág páratlan növény- és állatvilága kora tavasztól késő őszig várja a természet kedvelőit. A Kvassay–zsiliptől indul és az ország egyik legszebb élővizeként tartják számon. Ez a csodás táj a hazai hajósok és horgászok paradicsoma.

A 2011 nyarán épült Duna Garden Étterem és Hotel közvetlenül a parti sétányon fekszik, a Gubacsi híd lábánál. Az elegáns épületegyüttes finom vonalai mellett az egykori csónakházaknak köszönheti különleges, romantikus hangulatát. Jöjjön el hozzánk, és ismerkedjen meg a Duna Garden impozáns belső tereivel és Duna-parti kertjével!

Ismerje meg az igazi Duna-parti nyugalmat és vendégszeretetünket.

Kedves Vendégünk!

Veréb Dorina vagyok.
Szeretettel köszöntöm a Duna Garden honlapján.
Négy éve vezetem a Duna Garden-t, a Kis-Duna gyöngyszemét, mely valódi oázis rohanó, feldúlt világunkban.

Büszkék vagyunk az elmúlt négy évre, mely során szívvel-lélekkel azon voltunk, hogy a bizonytalan, járványokkal és háborúval terhes időkben is biztos, vidám és megbízható pont legyünk vendégeink életében, egy hely, ahova jó megérkezni, lakni, behajózni, kikötni, találkozni, enni-inni, mulatni, sportolni, feltöltődni, pihenni és művelődni.

Komplexumunk igényes, elegáns színtere esküvőknek, családi, baráti, céges rendezvényeknek, koncerteknek, divat -és könyv bemutatóknak. Ezt tükrözi igényes környezetünk, éttermünk, négy csillagos szállodánk, kapcsolódó szolgáltatásaink, valamint személyzetünk minden tagjának elhivatottsága, szakmai tudása.

Fontosnak tartom a fejlődést, azért dolgozunk, hogy lépést tarthassunk a minden téren felénk irányuló magas elvárással.
2023-ban szállás kapacitást növelünk, valamint a már meglévő Thai DO Thai masszázs szalon mellett vendégeink feltöltődését dunai panorámás mini konditerem is szolgálja majd.
2023-ban megnyitja kapuit a Duna Garden Beach, Bodri fröccs terasszal és tervezzük egy thai bisztró megnyitását is.
Fontosnak tartom a fenntarthatóságot, ezért napelem parkot telepítünk, üzembe helyezzük geotermikus kútjainkat és 2023-ban harcba indulunk a “Zöld szálloda” minősítésért is.

Bízom abban, hogy 2023-ban tovább erősödik a felénk irányuló, megtisztelő bizalmuk és sok boldog, önfeledt pillanatot töltenek el nálunk!

Veréb Dorina

Kapcsolódó tartalmaink

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt pár kattintással!

Szórakozás

Találja meg kedvenc időtöltését!

Rendezvényhelyszín

Éljen át feledhetetlen pillanatokat!

Szobáink

Foglaljon szobát pár kattintással!